söndag 10 mars 2013

Braxton

Det är inte många gånger jag haft förvärkar, eller Braxton Hickska sammandragningar. Jag tror jag haft det vid kanske 4 tillfällen, dessa gånger när jag varit ute och gått. Jag har ju gått många promenader och varit på gymmet sedan dess, men det är inte ofta de kommer. Jag vet inte om jag ska tycka det är skönt att slippa? För på ett sätt vill jag ju att livmodern ska förbereda sig. Och det är ju ett bra tillfälle på att öva på andningen inför de riktiga värkarna.

Förmodligen kommer de oftare ju närmare förlossningen man kommer. Hur är/var det för er?

3 kommentarer:

 1. Jag har fått känna på många förvärkar. Försöker öva på andningen men ibland är det svårt om det gör för ont. Nu har det lugnat ner sig lite utan det är mest ilningarna som gör ont när bebisen (troligtvis) borrar ner sig huvud i mitt bäcken =)

  Tack för din kommentar på bloggen under inlägget om avundsjuka och graviditet. Jag vet att det finns så många som känt likadant och vi som varit i den situationen vet bättre än att fördöma och trakassera andra.

  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Jag har haft sammandragningar sen ca vecka 17-18. Känner av dem varje dag, ibland ofta ibland mer sällan. Ju längre in i graviditeten jag kommer desto kraftigare blir dem. Det är inte så att de gör ont men tycker att det är ganska obehagligt..

  SvaraRadera
 3. För mig har det nog gått i vågor. Lite varannan vecka eller så sen v 25 ca. Men nu i v 39 kommer de dagligen, en del gör lite ont men annars mest lite obehag

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera