lördag 2 februari 2013

Glimts of paradise

Eftersom ni är så fina läsare får ni tjuvkika in i barnrummet...;)

10 kommentarer:

 1. Å vad fint! Vad duktiga ni är! Vi ska ha bebis i september men vi bor i en tvåa så här kan inte inredas nåt barnrum tyvärr. Inte än iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är lite lyxigt att ha et barnrum, i början så behövs det ju inte egentligen:)

   Radera
 2. Oj, så fint!!! Vårt blivande barnrum är för tillfället ett chockrosa gästrum så det måste vi ta tag i, men bebis bor inne hos oss det första halvåret så liiite tid har vi på oss att fixa hans rum =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Haha, ja vårt var inte heller grannt innan, desto roligare att fixa iordning det!

   Radera
 3. Åh, älskar den väggdekoren. Hade tänkt köpa en likadan till Lilly. Blir väl något liknanade om vi får barn i framtiden :) Rummet ser för övrigt fint och mysigt ut. Tycker egentligen hela erat hus ser väldigt fint ut. Så tipp topp :)

  SvaraRadera
 4. Så fint!! Vart är väggdekoren ifrån? Den är fantastiskt fin! Hoppas på att kunna inreda ett eller kanske tillochmed två rum snart och den skulle vara perfekt! /http://mammamone.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi beställde den från www.blaelefant.se . Fast jag tror den finns på andra sidor också, tror jag såg den på www.unikdekor.se :)

   Radera
 5. Vart har ni köpt de fina babygymmet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi köpte det på Ullared, men jag har sett den i vår lokala leksaksaffär också (fast dubbel så dyr) så jag tror inte det är så ovanligt:)

   Radera