fredag 8 februari 2013

The bigger the better?

Redan innan graviditeten hade jag stora meloner. Men nu, nu känns de gigantiska. Som jag tidigare skrivit har måttet runt brösten ökat med 14 cm, så båda omfånget och kuporna har ökat i BH-storleken. Trots att jag börar få en stor mage så ser jag inte den om jag står upp och tittar ner eftersom melonerna är ivägen. Det är ett under att inte ryggen krökts av tuttar och mage, haha:)

Jag gick med min vanliga bh många månader, men när jag sedan fick 4 bröst av den så köpte jag en ny, fortfarande en bygelbh. Jag kan inte ha bh utan bygel alltså! Köpte en amningsbh i ullared när jag var där innan jul, men den håller inte upp brösten öven huvud taget. Har bara haft den någon gång på kvällen och tror inte jag kommer använda den efter förlossningen.

Igår var jag på Lindex och kollade igenom deras amningsbh sortiment. Det känns inte som att det finns några som riktigt håller upp. Jag tog mig iallafall tid att prova och hittade till sist en som var ok. Jag vet att det  finns många hemsidor där man kan bestäla amningsbehåar men jag måste prova de innan. Hur gör ni andra mamas med lökarna?

4 kommentarer:

 1. Jag säger bara glammom.se! Sjukt snygga amningsbehåar och man kan lätt skicka tillbaka om det inte passar!

  SvaraRadera
 2. ja jävlar vilka meloner, du måste ha en stark rygg! :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag har samma modell från Lindex som du. Den har varit bra, men det tog ett tag att vänja sig vid den. Köpte den i v 15 ca för mina bröst växte så mycket, köpte då tre för två i lite olika stl och nu har jag ännu en stl större plus skarvat den i ryggen med två förlängningar. Fast den börjar bli obekväm nu. Magen går upp ända till brösten och det skaver ofta. En kraftigare sportbh funkar, men vill inte gå i det hela dagarna utan har den hemma.


  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Kika gärna in på vår hemsida, vi har massa fina saker till både små bebisar och större barn!:)

  Susanna, Russinnet.se

  SvaraRadera