torsdag 2 maj 2013

Hemma från BB

Idag åkte vi hem från BB. Personalen där har verkligen varit jättebra, så snälla och hjälpsamma. De har pratat och visat mycket om amning. Tänk att när man är så på sjukhus så bryr man sig inte alls om hur man ser ut eller att man är halvnaken haha:) vi har i alla fall fått in amningstekniken rätt bra nu och tar hjälp av amningsnapp ibland för att han ska få ett ordentligt grepp.

Det känns som att vi varit borta en vecka men det är ju bara ett par dagar. Det var pirrigt att åka hem men är faktiskt jätteskönt. Man vill ju få sina egna rutiner. Det vi gör nu är äter och vilar. Om igen, jättemysigt. ibland är han gasig i magen och det skär i hjärtat när lillen skriker!

Jag känner mig matt i kroppen, precis som efter man haft maginfluensa. Känner mig klen i ryggen och det gör ont i stygnen när jag sitter och är på toa. Antar att det beror på att man både blir fysiskt och psykiskt trött av förlossningen. Men det spelar liksom ingen roll när man har ett underbart barn. Det är värt allt tusen gånger om. Man vill lägga all energi på att han ska må bra.

Alla små undersökningar har visat att lille Emilio mår bra. Igår när läkaren undersökte honom och han var ledsen stod jag och grät haha, jag har så lätt till tårar nu. Kan börja gråta bara jag tittar på det lille miraklet. Jag älskar honom så otroligt mycket, att vara gravid var underbart men att vara mamma är ännu bättre!10 kommentarer:

 1. Jag grinade som en galning första veckan. Så enormt mycket känslor i omlopp plus att man är trött. Men om du tycker de blir jobbigt så kan jag trösta med att de går över vilket jag tvivlade på ibland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja haha man kommer nog skratta åt alla tårar i efterhand:)

   Radera
 2. Välkommen hem! Åh gose så liten och söt han är! Och du är så fin som nybliven mamma <3 Kommer också grina som en fontän när jag har min lille hos mig :)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Du strålar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Fortsatt lycka till med ert lille troll, jag kommer fortsätta läsa din blogg:)

   Radera
 4. Stort grattis till sonen! Ni har en helt underbar, mysig, jobbig tid framför er. Men första leendet tar bort allt det jobbiga. Dela på bördorna, sov och ät så bra du kan.

  Tack för vinsten förresten, ditt vinnarmail hade tydligen hamnat bland skräpposten. Men nu ser jag fram emot att få hem ett babynest.

  Njut av bebisbubblan:-)
  Med vänlig hälsning, Elin N

  SvaraRadera
 5. Grattis till er fina pojke:) längtar tills min lilla plutt kommer:)

  SvaraRadera
 6. Å va mysigt!!! Så satt Elliot och jag varje dag!!! Ni skulle bara veta vilken mysig tid ni har framför er :) kram frida

  SvaraRadera