fredag 3 maj 2013

Our last goodbye

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om. Oändligt många saker och tankar från graviditeten som skulle kunna följas upp. Så många nya funderingar. Det finns så mycket att skriva men jag väljer att inte göra det.
Jag startade denna bloggen för att ha en dagbok över mina tankar och för att kunna se hur kropp och själ utvecklades. Men jag fick ut så mycket mer av den, det känns som att vi lärt känna varann, jag och ni fina läsare. Så det är med en liten tår i ögat jag skriver detta sista inlägget.

Men har man en blogg så ska man skriva i den, och helst bra och ofta. Och jag känner att jag vill lägga all min tid på min nya familj. Bloggen skulle kunna vara ett bra sätt att dokumentera min sons uppväxt, men alla de bilder och anteckningar som vi kommer göra om Emilios utveckling kommer bara vara för vår skull.

Jag kommer att sakna er alla framtida, nyblivna och nuvarande föräldrar och önskar er lycka till med era familjer. Nu börjar jag ett nytt liv, som mamma. Det känns fantastiskt och är redan det bästa som hänt mig!

Kramar i mängder från Sandra, Patrick och Emilio

Alla inlägg jag skrivit finns sparade på bloggen, så det är bara att söka eller välja en kategori för att se alla inlägg som skrivits om det. Skulle ni vilja nå mig finns jag på sandra.sandqvist88@gmail.com

10 kommentarer:

 1. Så tråkigt att detta är ditt sista inlägg, men så klart du tar det beslut som känns bäst för dig. Du kommer vara saknad! Önskar er all lycka <3 Många kramar.

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt, hade hoppats att du hade fått "blodad" tand och skulle fortsätta blogga om livet som mamma när tiden fanns. Men du gör det som känns bäst för dig och din lilla familj :) lycka till!

  SvaraRadera
 3. Förstår dig precis, men självklart är det tråkigt. Lycka till med allt :) Tack för att du delat med dig :) kram Catrin

  SvaraRadera
 4. Usch sån tråkig fredagsnyhet:( Förstår absolut dina tankar men tycker det är riktigt riktigt tråkigt. Såg fram emot att följa ditt liv som nybliven mamma. Du skriver oerhört bra och underhållande. Din blogg har varit den jag läst först varje dag.. Stort lycka till med er lilla familj!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack Sandra (och Patrick) för att vi fick följa med på er resa, ha det bra och njut av er underbara son!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Så synd! har varit roligt att följa er genom graviditeten! Jag fick min lilla flicka några veckor före er så jag känmer igen mig i så mycket som du skriver :) Lycka till!
  / Viktoria

  SvaraRadera
 7. Åhh det har varit så roligt att följa dig under din graviditet..lycka till med allt:) kramar

  SvaraRadera
 8. Jag håller med om kommentarerna ovan, verkligen synd men förstår också att du vill fokusera på och njuta av din lilla familj i lugn och ro. Det har varit en glädje att få, såhän anonymt, följa med sin blogg! Du har ett härligt positivt och öppet sätt att skriva. Ha det så bra!
  Ps: Det känns faktiskt lite som om du gjort slut med oss läsare, helt oväntat kom slaget ;)

  SvaraRadera
 9. Vi saknar dig!! Kom tillbaka!

  SvaraRadera
 10. Håller med kommentaren ovan:) hade varit kul med en uppdatering i veckan eller i månaden:) men respekterar om du inte vill det heller såklart, men jag hade nöjt mig med glesa uppdateringar bara för att få följa er lite till:)

  SvaraRadera