söndag 16 juni 2013

I miss U

Oj, det här var ni inte beredda på va?! Tittar mest in här för vanans skull kanske.  Nej, jag hade inte trott det här jag heller. Nu har jag varit tyst i snart 7 veckor, men jag måste erkänna att jag fått bloggabstinens! Det finns så mycket jag vill dela med mig av ju, och jag saknar era tips! Men när jag gravidbloggade kunde jag nästan få prestationsångest ibland, att jag var tvungen att skriva ofta, mycket och bra. Så kan vi inte ha det nu. Mitt mål är minst ett inlägg om dagen, och inte dötrista sådana. Deal? Har märkt att jag har ganska gott om tid vid amningstillfällena. Ja, jag vet att man ska ha ögonkontakt med sin bebis då men min bebis ligger ofta och blundar, myser till det ordentligt.

Jag har redan en massa saker som jag vill skriva om och det händer ju nya grejer varje dag. Men för att ni inte ska kastas in i vårt familjeliv så där omedelbums så tänkte jag börja från början. Förlossningen det vill säga. När vi hunnit ikapp så blir det mer vardagsskriverier. Om bebis så klart. Detta är är mammablogg nu ju:) I sinom ( eller Simon, vad vet jag?) tid ska jag ju även uppdatera looken på bloggen, det ser ju fortfarande ut som en gravidblogg. Så kan vi inte ha det, det var ju sååå igår;)

Så håll utkik, I'll be back!

8 kommentarer:

 1. Underbart !! :) :)

  / Sandra

  http://sandrasodergren.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Men åh! Haha, vill bara krama om dig! Gud så härligt att du kommer tillbaka. Spelar ingen roll hur lite inlägg du skriver, tycker så mycket om din blogg och är så spänd på att höra om vardagslivet med bebis =)Har gått in här typ varje dag sen du slutade i hopp om att du skulle ångra dig.

  Kramar.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du vill fortsätta :)

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad glad jag blir:)

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken rolig överraskning. Jag tycker inte heller du behöver så himla ofta om du inte har tid eller något speciellt att skriva om. Det är kul att bara få en uppdatering då och då om hur livet med barn är osv. Välkommen tillbaka och vilken liten goding ni har. Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, va roligt att du är tillbaka:-)

  SvaraRadera
 7. Verkligen en trevlig överraskning! Var så himla mysigt att följa din gravidblogg så det ska bli så kul att få se allt som hände efteråt också. Varmt välkommen tillbaka, vi läsare har saknat dig också!!:)

  SvaraRadera
 8. Va roligt!! Jag kollade i början, efter att du slutat blogga, nu som då om du sku ha kommit tillbaka och nu IDAG märkte jag att det hade du ju gjort. Jeee! Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera