lördag 8 februari 2014

När ska det sluta?

När Emilio var 2 månader så började han dregla. Jag trodde det var tänder på gång redan då men icke. Ett halvår senare kom tänderna men dreglandet har inte slutat än. Undrar om det kommer fortsätta tills alla tannabissar är uppe, det lär ju ta tid! Vi har ungefär 25 dregglisar till honom och behöver byta flera gånger om dagen. Och även fast vi försöker byta ofta känns det som att han alltid är lite halvfuktig på bröstet. Dessutom tycker jag det är finare utan dregglis, hihi! De ska ju helst matcha kläderna såklart ;) Det får alltså gärna sluta rinna, inom kort!

God lördag på er förresten. Idag ska jag och plutten åka till café mandeltårtan för en lite klassträff med mina högskolekompisar. Vi läste ju på distans så vi var inte den största klassen, så vi blir 3 idag haha! Men en är faktiskt sjuk..:)  Det ska bli jättekul att ses i alla fall, jag är glad att vi fortfarande håller kontakten. Sen ikväll blir det såklart mello. 
Hoppas ni har en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Min stora tjej är 2,5 år och hon dreglar fortfarande så pass att hon ibland måste ha en dregglis.. Så det kan hålla på länge ;) men visst är det finare utan dregglis :P

    SvaraRadera