fredag 7 december 2012

This is the end....

...of the week.

Jag tänker samma sak varje fredag: Äntligen! Veckorna känns så långa och ändå går det så snabbt. Helgen är ganska uppbokad, lyckligtvis inte att plugg. Jag har faktiskt inte stressat så mycket med examensarbetet. Sitter några timmar varje kväll men inte suttit så mycket på helgerna. Och om bara några veckor är det ett minne blott:)

Men i helgen i alla fall. Det är jubileum på biografen i stan (stan=Ronneby) så Patrick har köpt biljettpass typ. Man betalar 100:- per person för att se på bio hela helgen, plus 10:- per film. De visar gamla klassiker. Patrik kommer se 5 filmer i helgen och jag 3. Imorgon förmiddag följer jag med på Gudfadern (mest för att hinna umgås med papi och äta popcorn, gillar inte filmen). På söndag ska jag på Sound of music med en vän (aldrig sett men en film som det känns att man bör ha sett) och på söndag kväll på "besökarnas val". Man får rösta på deras facebooksida. Fast den film som ligger i topp nu är Terminator, hmm....Patrick ska även se Avatar, Alien och nån mer med andra kompisar.

Förutom popcornätande så tänkte jag baka lussebullar i helgen. Förra året vid denna tidpunkt hade jag julbakat hur mycket som helst men nu har jag inte hunnit.

Inte så kul fredagsoutfit.
Jag har kommit in i en ny period där jag har vant mig vid magen. Den ser inte stor ut längre:S

1 kommentar:

  1. Jag vet det där går upp och ner, och så alla kommentarer man får om magen, oj vad liten, oj vad stor... Det folk inte riktigt förstår e att man kan ju bli väldigt orolig om de säger nått sånt :) jag tänkte oxå baka lussebullar i helgen. Ha så skoj med all bio ! Kram Jenny Carlsson

    SvaraRadera