söndag 15 december 2013

Första ordet?

De här söta lätena som Emilio gör hela dagarna, det låter verkligen som "pappa". Och ibland "babapappa"..:). Men jag tror inte riktigt att det gills, för det är ju inte så att han tittar rätt på Patrick och säger det bara då. Men säger vi " kan du säga pappa" så gör han det oftast.

Hur son helst är det väldigt gulligt och det kommer bli skoj den dagen han kan förmedla sig med ord.

Igårkväll när vi hade lagt Emilio så skrek han till vid några tillfällen. Jag gick upp för att stoppa in nappen men då sov han. Låg och blundade och skrek till lite. Det verkar som att han drömde. Patrick gick upp ena gången och då låg han på mage med huvudet vänt åt fotänden, hur han nu lyckats vända sig så. Han såg alldeles förvånad ut när pappa kom in:) Vår lille busunge, alla roliga minnen han ger oss..

2 kommentarer:

 1. Lykke säger också "pappa" och "mamma" (något som låter som det i alla fall) men antar att hon inte förstår vad det innebär. ;) När gills egentligen de första orden ? Så svårt det där.. :)

  Hoppas ni får en mysig advent-söndag ! :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det är som med första leendet. Man letade ju leenden i varje grimas men sen när det första äkta kom så var det ju verkligen tydligt, och skillnad. Likadant är det säkert när de säger mamma för första gången och verkligen menar det:)
   Kramar

   Radera