måndag 2 december 2013

Julefrid

Nu är det december och alltså dags att börja med diverse julbestyr. Idag har vi bakat lite julgodis och nu sitter jag och skriver julkort. Det är ganska tidigt att skicka ut dom än men jag tänker så här: de första korten folk får hänger de på kylen. När det börjat bli för många lägger de typ dom i en hög. Så om vi skickar tidigt får vår lille pepparkaksgubbe pryda många människors hem, hihi :)

Emilio har verkligen varit på bra humör idag. Ikväll så sjöng och dansade hela familjen (eller nej, Patrick dansade inte men han sjöng faktiskt) (ingen idolvinnare men ändå) och lillen tyckte det var så skoj! Efter massa stim och lek somnade han vid bröstet under nattningen. Men han fick fick ligga kvar så en stund så jag fick läsa klart kapitlet i Ronja Rövardotter. Det är väl ändå för bådas skull man läser?:)

2 kommentarer:

  1. Vad är det för julgodis du har gjort? Den vite ser väldigt god ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är julkolor- fick hem en receptbok från Milda i Coopreklamet, därifrån är det receptet. Sen är det fejkade Mozartkulor- hasselnöt rullad i mandelmassa+smör+dooleys doppat i choklad. Och så mandelmassa rullat i vit choklad med saffran. Enkelt och supergott:)

      Radera