tisdag 14 januari 2014

Ajjabajja!

När lilla chiiifen här hemma började ta sig fram och undersöka och smaka på allt som kom i hans väg blev det mycket -ajjabajja! Varje gång blir han lika sur och ledsen haha, så efter ett tag blev det mindre och mindre...Man får välja sina strider! Nu får han banka mina klockor i golvet och fingra på min telefon. Det han inte får göra är att leka med sladdar, men VARJE dag försöker han. Han vet mycket väl att han inte får för han vänder sig hela tiden om och tittar efter mig när han kryper fram. Och jag säger: neeej Emilio... Då skyndar han sig allt vad han kan, men jag är snabbare. Han gnäller på mig tills han får något annat att leka med. Lille skitungen haha! Så här kan det se ut:

När jag tar kort på honom med telefonen vill han genast fram och leka med den. Då ändrar jag kameran till insidan ibland så att han ser sig själv. Det blir suddiga men roliga bilder!

Och så bara måste jag visa nåt jag skrattat så mycket över! Jag satte på Emilio en sån där mjuk skyddshjälm igår, men det var inte populärt. Den satt inte nåt vidare bra, och det hjälpte inte att mamma fick skrattanfall varje gång hon såg lillen! Men några glada bilder blev det. Söt pojk med världens högsta huvud!

4 kommentarer:

 1. Haha, jag dööör! Han är ju så otroligt söt! Känner igen mig i d du beskriver :P Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja gullunge!:) Ja de är väl luriga hela bunten hihi. Kram

   Radera
 2. hahaha bilderna är klockrena! Samma här hemma zackarias har blivit en riktig dramaqueen ^^

  SvaraRadera