måndag 20 januari 2014

Bebisdejt!

I eftermiddags var jag och Emilio på dejt med Lilly och Esther med deras mammor. Vi träffas med jämna mellanrum och det är så kul att se bebisarna bli mer och mer barn. Sist vi sågs satt de bredvid varandra och lekte, idag kröp de åt alla håll och kanter och ställde sig upp mot bord och mot varandra :) De leker mer och mer med varandra, tar tag i varandras händer, drar lite i håren och klappar ansiktena. Emilio ville gärna pussa Lilly på ögat och dreglade ner hela henne! Han tycker det är jätteskoj med andra barn och nya leksaker, det är stor skillnad mot för några månader sedan. Då var han väldigt avvaktande och det tog tid innan han vågade "släppa loss". 

När vi var där var vi tyvärr tvungna att byta blöja också. Jag säger tyvärr för det är verkligen en pärs! Han vägrar att ligga på rygg mer än tills blöjan har åkt av. Sen stället han sig på alla fyra, sättet sig upp och försöker ta sig iväg. Man får torka i farten och med massa gnäll. Har han bara kissar kan man ju göra det på golvet men med nr 2 vill jag gärna ha honom på skötunderlaget. Och sen ska byxorna på igen, ja herregud.. Ni andra som haft lika vilda barn vid blöjbyte och påklädning: hur gjorde ju och går det över??! Haha :)

Ikväll har jag och Annie varit och tränat, riktigt jobbigt men kul att träna ihop!
Snääälla mamma får jag din telefon?

Denna gåstolen var mycket roligare än vår, tutade och spelade :)

Lilly chillar...

Tagna på bar gärning

Kanske kanske en smula trillar ner till mig..!

2 kommentarer:

  1. det går över;) i vart fall gjorde det de med ofelia o på slutet lyfte hon rumpan och hjälpte till- en jäkla skillnad med andra ord;) vendis är med helt galen vid byten-bli tokig!! får oftast torka medans hon är stående;P haha;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hoppas hoppas verkligen att det går över!!:)

      Radera