fredag 4 januari 2013

Daddy feels

Igår kväll var det fest i min mage och bebis bjöd in både mamma och pappa. Vi låg i sängen och såg båda hur magen guppade. Sen fick Patrick äntligen känna buffarna på utsidan! Jag blev alldeles rörd haha:) vår fina bebis tog i allt han kunde för att kommunicera lite med pappsen!

Igår och idag har jag börjat märka att bebis sparkar om jag lutar mig fram.. Han blir nog lite ihoptryckt och protesterar då
:)

5 kommentarer:

 1. Jag kollade igenom din blogg för att hitta de tidiga inläggen för att se om du skrivit något om ni hade planerat att bli gravida och hur lång tid det tog för er innan ni blev det. Har du skrivit något sådant? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla blogginlägg före v 12 går inte att läsa längre:S Men det tog 4-5 månader för oss att bli gravida från att jag slutade med p-pillerna! Vi hade längtat länge men ville vänta tills jag pluggat färdigt:)

   Radera
 2. Slutade med pillerna för en månad sen och fick första negativa idag. Hoppas på plusset snart. Så kul att följa din resa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Månaderna man väntar känns som evigheter! I början testade vi bara som vanligt men till sist fick vi använda ägglossningsstickor eftersom jag inte kände av min ägglossning.Lycka till!

   Radera
 3. Va roligt med rörelser nu. =)
  Här börjar det tydligen bli lite trångt också för om kvällen när jag ska sova verkar det vara svårt att hitta en ställning som vi alla tre är glada över ;) ligger jag på ena sidan sparkar den ena och svänger jag mej så börjar den andra. Går in i vecka 27 imorgon.

  SvaraRadera