måndag 26 november 2012

Bola

Jag tycket att det är så fint och mysigt med bolor. En bola är ett gravidsmycke, ett långt halsband med en liten plinga i. Från v 20 ungefär kan bebis höra det plingande ljudet. När sen bebis tittar ut känns den igen ljudet och kan bli lugn av det. Myyys!

Jag har tittat runt på ganska många sidor efter dessa smycken och hittade en sida som hette Silvermama med massa fina olika berlocker att välja bland. Igår beställde jag denna:Jag har kollat i olika smyckesaffärer man har bara hittat helt silvriga runda bollar. Jag tycker det är finare med sådana här ihåliga med lite diamanter eller annan form. Som detta silverhjärta t.ex. Det var inte dyrt heller, gick på ca 300:- men kedja och frakten var gratis. Tror den kommer levereras inom ett par dagar:)

Har ni beställt bolas och varifrån?

1 kommentar:

  1. Beställde min balinesiska bola från just silvermama =) Eftersom den kommer från mitt födelseland så kändes det lite emotionellt betydelsefullt =)

    Min bola heter Bali Hjärtan. Lade upp den i min blogg här : http://tussilulls.blogg.se/2012/november/bebis-och-bola-2.html

    SvaraRadera