tisdag 13 november 2012

UL nedräkning

Om precis 2 veckor ska vi på vårt första ultraljud. Hoppas att tiden går fort dit! Jag längtar verkligen efter att få se bebis.

Men jag blir ändå mer och mer orolig ju närmare vi kommer. Man läser om så många tråkiga saker som händer de som ska bli föräldrar. Innan har jag tänkt att det händer ju aldrig oss. Men tänk om det faktiskt gör det...Eller tänk om jag inte ens är gravid längre. Känner ju inga större symptom, det enda jag kan gå efter är väl att jag inte får min mens. Magen kan ju bero på mat..Jag vill inte alls tänka sånna här tankar men de bara poppar upp vissa dagar.

Nej! Jag vill bara få se att bebis finns i magen och att allt är bra.Ultraljudet ska bara vara något positivt att se fram emot och inte något att vara orolig över, visst?

 Jag såg förresten en ultraljudsbild idag som papis bekant lagt upp på fb. Man såg bebisen jättetydligt och de hade inte beräknad födsel förrän i slutet av maj. Häftigt!

1 kommentar:

  1. Hej! Ville bara säga att jag lagt till din blogg på bloglovin och tänkte följa dig :)

    Jag var också jättenervös inför ultraljudet. Kunde inte sova natten innan och mådde fysiskt dåligt när vi skulle gå in i rummet. Men oj vilken underbar känsla när bilden kom upp på skärmen och jag såg huvudet ovanifrån och två knytnävar som kom farande. Vi verkar ha en livlig liten Skrutt på g och det syntes tydligt att dte skulle bli en pojke sa sköterskan och även vi såg det :)

    SvaraRadera