onsdag 28 november 2012

Kittlar dödssköönt i kistan

De senaste dagarna har jag känt efter väldigt noga efter tecken på sparkar. Igår när vi var påväg in till ultraljudet tyckte jag att det likosm bubblade och kittlade en massa. Men bara lite smått. Såg ju på ul att det var en livlig liten krabat där inne:) Idag har jag med tyckt att det liksom kittlar till ibland. Ni vet ibland får man små ryckningar i typ benet, så känns det nästan. Men jag vet inte om det är bebis jag känner eller bara magen som jobbar. Det känns ju så lite så jag kanske bara inbillar mig.

När och HUR kände ni bebis första gången?
Är det du som busar med mig bebis?

5 kommentarer:

 1. Jag kände lite diffust bubbel innan ultraljudet men jag va inte heller säker på att de va bebis men sen efter bara några dagar så gick det över till buffar. Det går fort när man väl börjat känna rörelser, det händer nya saker varje vecka.

  SvaraRadera
 2. I v. 16 så var det som en fisk som fladdrade där inne :) Väldigt diffust men det blev mer med tiden.

  SvaraRadera
 3. V 16. Två fladder precis som en fiskfena som slog. Sen för inte så länge sedan började bebisen hicka! Det roligaste jag sett. Kittlades som tusan och man kunde se utanpå magen hur det rörde sig. Båda gångerna hade jag druckit läsk... Hehe..

  SvaraRadera
 4. samma här, lite som en fisk som fladdrar första gången i vecka 15 nu i vecka 21 känns det tydligare och oftare

  SvaraRadera
 5. Jag skulle beskriva det på samma sätt som dig - känns som muskelryckningar. Har haft det sedan vecka 18, går in i vecka 21 idag och nu känns det flera gånger om dagen.

  SvaraRadera