tisdag 16 oktober 2012

Big belly

Gravidmagar är det finaste jag vet. Preggotjejer är de vackraste! Men nu i v 12 så ska jag väl ärligt erkänna att jag inte känner mig vackrare än någonsin... Nu känner jag mig mest svullen. Men jag är glad att magen växer (även om det beror på fika och inte bebis hihi) och längtar tills den blir stor. Jag har tvingat "papi" att säga till mig att jag längtat efter en stor mage, om det blir så att jag går och gnäller om några månader;)
Nu är det skönt med stora tröjor...

Men så här ser magen ut när jag drar åt tröjan.
Jag drar in den så mycket jag kan här men det blir knappt någon skillnad;)


Annars mår jag som förr; varken illamående eller trötthet märks av. Tack bebis<3Det jag är lite besviken över är att jag inte prioriterat träningen. Det är så otroligt mycket med skola och jobb men vill ändå hinna med det..

Nu vet alla våra närmsta vänner om bebis. Det har varit så roligt att få berätta för alla! De som är kvar är vissa av våra släktingar, men vi ska träffa dem om ett par veckor.
Nu känns det mer verkligt än innan. Men det är ju så långt till maj, jag vill träffa bebis nu,nu,nu:)

2 kommentarer:

  1. Träningen finns kvar, det viktigaste är att du tar hand om er! Försök vara nöjd med det du hinner med istället för att stressa :)

    SvaraRadera
  2. Åh, känner igen den där känslan! Man går bara omkring och väntar på den riktiga gravidmagen =) Men jag brukar klappa magen på kvällarna när den blir så där härligt uppsvälld och låtsas att det är en riktig gravidmage ;)

    SvaraRadera