onsdag 31 oktober 2012

Halloween

Jag är rätt pysslig av mig. Jag är inte så himla duktig, men jag tycker det är kul. Roar mig ibland med att göra egna grattiskort och sånt. Jag tänker att gör jag det tillräckligt många gånger borde jag bli duktig så småningom, inte sant? Jag längtar tills bebis blir lite äldre så man kan sitta och pyssla och göra roliga saker ihop!

Igår kväll roade jag mig med att skära ut de pumporna jag köpte på Ölands skördefest för några helger sedan. Jag ville inte ha en läbbig pumpa så körde på en glad döskalle(eller något liknande) och en uggla. Jag har ju en grej för ugglor som ni kanske förstått;)


Det är idag man firar Halloween va? Alltså när barnen går bus eller godis? För i helgen tror jag bara man tänder lyktor på gravar och så, på Alla helgons dag..

Första hösten vi bodde i huset knackade det på en massa häxor och monster hos oss på Halloween. Jag älskar när det kommer barn hit, vare sig de säljer saker eller tigger haha! Men problemet då var att vi inte visste att det var just den dagen Halloween var. Så vi hade INGET godis hemma. Vi fick börja samla ihop pengar och frukter men det kom bara fler och fler barn. Till sist fick vi ge dom....mikropopcornpåsar! Stackars barn!

För att inte gå igenom samma sak och få konstigt rykte i kvarteret bunkrade vi upp med massa godis lagom till påsk, fint godis som det stod "Happy Easter" på. Men det kom inte en enda påskkärring. Så godiset blev liggandes där i källaren. Och Halloween förra året gjorde vi samma tabbe som året innan och var inte alls förberedda. Men denna gång hade vi iallafall lite godis. Påskgodis alltså. Så de fick gå hem med ett halvår gammalt Happy Easter godis...

Detta året har jag köpt massa godis att dela ut, jag är förberedd för en gångs skull. Så jag välkomnar alla godis och skrämselsugna barn:) (Fick köpa sånt jag själv inte gillar för att inte äta upp det själv, hihi)

2 kommentarer:

 1. Åh, vad fint att du gjorde en uggla!
  Älskar också ugglor och nu finns det ju så mycket fina babysaker med ugglor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet! Vi köpte söta ugglesaker idag på ikea också..:)

   Radera