torsdag 20 juni 2013

Lövmarknad

Idag var vi alltså på Lövmarknaden i Karlskrona. Och lillen var så duktig så ni anar inte! Vi körde in vid halv 2 och han låg och sov snällt i vagnen till kl halv 5. 
Då fick han äta, vi satte oss i en galleria och det gick jättebra. Inga konstiga blivit eller nåt;) sen hängde han på mammas mage i bärselen och sov så sött (charmade såklart alla som gick förbi också). Vi var hemma närmare halv 7. Jag är så stolt!

Jag hittade många fina plagg till älsklingen.
 

Det blev ett billigt kalas, jag betalade bara strax över 100 kr. Det var ju inte riktigt så billigt egentligen men med rea, presentkort och en givmild mormor så har man tur ibland;)

2 kommentarer:

 1. Hej! Hamnade här på din blogg nu när jag letar gravidbloggar. Är själv gravid i vecka 18 och funderar på barnvagnar för fullt.. Fin vagn ni har! =)
  Är det 4 fasta hjul eller med svängbara fram? Vilket kan du rekommendera?
  Tacksam för svar.
  Mvh Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, grattis till graviditeten! Vi har en Emmaljunga city cross och är jättenöjda med den:) Det är 4 lika stora fasta hjul. Har provkört med svängbara men tycker att de liksom svänger hela tiden. De rundor vi brukar gå med vagnen är både asfalt och grus så då känns 4 fasta mest behändigt och stabilt! Är man mycket i affärer och ska tränga sig fram med vagnen så är det nog lättare att ta sig fram med svängbara hjul dock. Lycka till!

   Radera