söndag 30 juni 2013

Skötbordet

Skötbordet är absolut ett av våra bästa köp! Det är så skönt att vi får plats med det i badrummet med så att man han nära till vatten. Vi använder våtservetter att torka honom med men vi har ju vatten till att tvätta av honom på morgonen i ansikte och på händerna, och att tvätta våra händer med efter att vi bytt. Vi märkte snabbt att våra 3 skötbordesunderlägg och tvättlappar som vi lägger under rumpan inte räcker långt. Nästan varje gång vi tar av Emilio blöjan passar han på att kissa:) 

Emilio älskar verkligen att ligga på skötbordet! Att ligga utan blöja och titta och lyssna på sin Pingumobil är det bästa han vet.  Han småpratar med den och boxar mot den. 

När det gäller blöjor så har vi testat pampers, libero och änglamarks blöjor. Änglamarks tyckte jag var helt och hållet kassa. De var hårda, satt dåligt och läckte nästan varje gång. Libero fungerar väl men allra bäst för vår lille pojk är absolut pampers. De har även en smidig wetness indikator. Det som är lite synd är att libero har roligare saker i sin poängshop än pampers. Men man kan ju inte gå på det, det viktigaste är ju att det håller tätt! Emilios lille rump har nu vuxit upp till stl 2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar