lördag 12 januari 2013

It´s written in the stars

Jag tror inte på horoskop men det kan ändå vara kul att läsa. Jag letade upp vad det stod om mitt stjärntecken, skorpionen, men tyckte inte alls att det stämde på mig. Patrick, som är jungfru, var däremot väldigt lik beskrivningen på vissa punkter:

Jungfrun  är kritikern, perfektionisten och den metodiska tekniker, forskaren och analytikern. Småaktiv och överreagerande kan bli framstående attribut när Jungfrun inte känner sig behövd eller älskad. Hon har ett stort behov av att hjälpa och omhänderta andra men när hon inte får utlopp för den energin så kan hypokondri uppkomma på grund av att energin är felplacerad.

Jungfrur har ofta svårt för att uttrycka sin kärlek, de överanalyserar ofta situationen och tittar alltid ut över kanten innan de vågar hoppa. Det skarpa intellektet används för att analysera och strukturera upp men det kan lätt gå över styr och bli ett tvångsbeteende. Jungfruns öga är dock bra på att se helheten och reda upp de problem som uppstår.

Så horoskopet stämmer på papi men inte mami. Hur blir det för bebis? Om han kommer i dagarna kring BF så blir han en oxe.

  • Oxen är ett fixerat eller stabilt stjärntecken och som sådant så har det en tendens att göra som den vill eller inte göra något alls. Ajaj, ständig trotsålder?
  • De har starka sinnen och älskar och behöver bli berörda och vara omgivna av mjuka, varma personer, kläder och saker. Då är du i rätt händer hjärtat!
  • Oxen står för byggande och jorden vi står på. Oxar är extremt trofasta med ett starkt behov av trygghet och regelbundna rutiner. Då är vi två. 
  • Gör dem bara inte arga, bli de väl det så kan de ha ett illsinnat temperament som tillsammans med deras envishet kan göra dem svåra att stoppa.Watch out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar