tisdag 26 november 2013

Efterlysning!

Emilio har blivit av med en outfit och jag går och grömer mig över att jag inte kan hitta den. Det började med att jag letade efter ett par av hans gröna brallor igår. Hittade inte dom någonstans. Och då kom jag och tänka på en body som han brukar ha till de byxorna som jag inte heller sett på länge. Plus ett par gröna strumpor! En hel outfit är puts väck! Rimligtvis har han haft på sig dessa kläder ihop och ja...vart har han gjort av dom? De ligger inte i tvätten, i vår eller hans byrå eller i skötväskan. Var finns det mer för ställen att gömma sig på? Jag kan verkligen inte minnas att jag haft med de som extra kläder till någon heller. Ska kolla igenom bilder från de senaste veckorna och se om han har kläderna på sig, vänta lite.

....

Nja, det gäller denna bodyn och strumporna men ett par andra byxor. Tänk, tänk, tänk. Jag tänkte som så att skriver jag om det så kanske jag kommer¨på vad jag gjort av dom, det vore ju "typiskt" och väldigt bra. Så hoppas jag vaknar upp i natt och skriker ut det. Inte för att det är några speciella kläder men det är mer en principsak, har han kläder ska han allt använda dom haha;)

På tal om kläder så längtar jag lite till storlek 74 nu. Han har haft 68 så länge och jag är sugen på lite nytt. Jag har haft 74-inventering och det är många bodies som liknar varandra. Många vit/ljusblå som vi köpt och många bruna som vi ärvt. Det behövs (ja, behövs) köpas lite mer kläder och det ser jag fram emot. Vill ha lite gubbkläder, typ hängslen och koftor, tycker det är så otroligt sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar