torsdag 21 november 2013

Kundkväll

Ikväll var jag och en tjejkompis på kundkväll hos Studio 4 nio och In my house. Det bjöds på snittar, cider, snacks och en modevisning med både vuxen- och barnkläder. Frisörerna hade massa erbjudanden och visade hur man gjorde olika frisyrer. Jag fick en fiskbensfläta och fick efteråt veta att lokaltidningen tagit kort under tiden. Min vanliga tur.. Nej, jag tycker faktiskt det är rätt kul att vara med i tidningen hihi, hoppas bara inte jag ser ut som ett pucko!

Jag hade fixat våra biljetter som var numrerade och gav den ena till Tessan. Det var prisutdelning och hon vann en gratis klippning! Åh, tänk om jag hade behållt den själv haha;) Nej man ska inte vara girig, jag har ju faktiskt redan ett presentkort. 

Vi fick goodiebags som bl.a innehöll hårspray och 20%rabatt på In my house. Det är perfekt och precis vad jag hade hoppats på, ska nämligen köpa en julklapp till Emilio därifrån..:) Kul kväll helt enkelt!

2 kommentarer:

 1. Hej! Hanna heter jag och jag har följt din blogg sedan jag själv blev gravid i augusti förra året. Jag och min sambo fick i maj en son som heter Theo. Jag har nu bestämt mig för att starta en egen blogg om vår vardag med familjeliv och mina intressen som bakning och matlagning. Skulle vara roligt om du vill följa! Hälsningar Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad roligt, ska absolut kika in på bloggen:) Kram

   Radera