torsdag 21 november 2013

Torsdag

Det är så kul när Emilio börjar med nya saker. Innan när han ammade kom Patrick och satte sig bredvid. Då var Emilio såklart tvungen att titta på sin pappa var femte sekund typ, och började smacka till med munnen varje gång. Patrick härmade honom sen fortsatte de så. Till sist satt vi och smackade allesammans jättelänge, så roligt!  

Annars har vi vågat oss ut ur huset idag och gått en promenad. Skönt för oss allesammans att få lite frisk luft:) Emilio vaknade på fel sida efter en kort eftermiddagsvila och ingenting dög. Efter att bara ha varit vaken knappt en timme somnade han igen. Hoppas bara inte han håller på att bli sjuk!

Ikväll får jag äntligen hitta på något, blir så fruktansvärt rastlös av att vara tvungen att hålla oss hemma, även om det är med bästa sällskapet. Jag och Emilio är ju vana att hitta på lite grejer utanför dörrarna! Jag och en kompis ska i alla fall på modevisning och kundkväll som en frisörsalong (den jag ska till nästa vecka) och en inrednings/klädaffär ordnar. Det skulle bli stylingtips, bubbel och goodiebags och ska bli riktigt kul!

Så har vi det idag, hoppas ni har en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar