söndag 10 november 2013

Inte överförtjust

Första gången vi var på babysimmet var det jättemysigt och kul. Plutten blev trött efter ca 20 min så då gick vi upp. Andra gången var han ledsen nästan hela tiden och förra gången var det helt ok. Idag var mestadels mysigt och kul. Han plaskade och lekte och hade skoj i början. Vi dök och han fick kallsupar och blev lite "förvånd" och visste inte om han skulle bli ledsen eller inte. Men efter prat och lek blev han glad istället. Eller glad och glad, han slutade vara ledsen i alla fall. Han lekte med lite leksaker i vattnet och blev glad igen. De fick ligga i simringar men det tröttnade han snabbt på och blev gnällig efter det. Så när vi badat 20 minuter så gick vi upp, det är ju ingen mening att fortsätta vara i när han blir trött. 

Jag trodde faktiskt att Emilio skulle tycka bättre om babysimmet. Han verkar tycka det är skoj och mysigt i början, men efter ett tag blir han liksom orolig och är på gränsen på att bli ledsen. Jag vet inte om det beror på alla intryck eller att han blir trött eller vad det kan vara. Han är ju en försiktig pojke, vår lille älskling, i alla nya situationer:) 

Jag hoppas i alla fall att han vänjer sig mer och mer. Det är 4 gånger kvar, och de är ju betalda så vi vill ju gärna gå på alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar