lördag 30 november 2013

Nöjd

Jag vet inte när det vände, men det har vänt. När Emilio var liten (okej, han är liten nu också men ännu mindre) så var han missnöjd i vagnen i stort sett hela tiden. Var han vaken fick vi nästan alltid ta upp honom efter en stund. Skrek alltid innan han somnade, men när han väl gjort det sov han i alla fall gott. Var han inte sömnig när vi skulle åka med var det samma sak där efter en stund- skrik. 

Men igår slog det mig att han satt nöjt i bilen länge och gjorde ljud och pillade på sina leksaker. Inget gnäll trots att han var vaken. Och jag kan inte minnas sist han skrek i vagnen. Gossen har ju gått och blivit nöjd med allting, what happend??? Och det där utvecklingssprången jag pratade om förra veckan är som bortblåst. Allt är frid och fröjd, plutt är glad och vi är glada:) 

Idag har vi varit på barnloppis, tyvärr hittade vi inget. Leksakerna var för äldre barn och kläderna urtvättade med lite fläckar. Eller det var en tjej där som sydde egna barnkläder, henne köpte vi en dregglis av. Imorn blir det att åka till stab igen för då är det äntligen julskyltning!

Dagens mamma, väldigt basic:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar