söndag 3 november 2013

Öva öva

När Emilio lärde sig att vända från mage till rygg för några månader sedan så gjorde han det ofta, i stort sett varje gång han låg på magen. Det var annorlunda från rygg till mage, det gjorde han inte så ofta. Men sen vara slutade han med vändningarna, gjorde det bara ett par gånger i veckan. Han har i och för sig inte legat ner så mycket på sistonde eftersom han bara vill sitta upp. Men jag har börjat lägga ner honom på mage mycket nu så han får fortsätta öva på att dra under knäna och så. Han har ju inte det bästa tålamodet haha så det blir bara några minuter åt gången :) Men så idag har han börjat vända sig igen, han har redan gjort det flera gånger. Konstigt hur de bara slutar och börjar med något så tvärt!

Något annat som han börjat göra senaste dagarna är att sträcka ut armarna när han vill att man tar upp honom. Det är så häftigt att se hur han kommunicerar och blir glad när man förstår honom. 

När han ammar och är klar, eller bara ligger ner, så övar han på att ta sig upp till sittande själv. Men han måste träna upp magmusklerna i den där mjölkkaggen lite mer innan ;)

2 kommentarer:

  1. Ja det är som de glömmer bort hur man gör ^^ Nya adressen http://mammatillz.blogg.se Kram

    SvaraRadera