tisdag 25 december 2012

Buffar?

Bebis här varit lugn hela dagen. Papi låg och pratade med magen lite ikväll och då kände jag nåt annorlunda. Inte det vanliga kittlet, utan som att nåt lite större tryckte. Kan det varit små buffar? Svårt att säga, det kan ju vara tarmarna haha. Men ni som vet, hur känns det? Är det stor skillnad från de första små sparkarna, eller sprattlet ?

9 kommentarer:

 1. Buffarna känns mer som någon petar på en inifrån. Underligt härlig känsla. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar om det var det jag kände, måste nog känna det några fler gånger innan jag är säker:)

   Radera
 2. Visst förändras rörelserna där inne efter hand, kittlingarna går över till buffar och sen kommer kullerbyttor :) Det förändras även i slutet när det inte finns så mycket plats att röra sig på. Det är häftigt att få följa med i utvecklingen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är ju van vid att det känns som små kittlingar. Så det tar kanske ett tag innan man förstår att de nya känningarna också är bebis:)

   Radera
 3. Jag har också börjat känna buffar nu, och de kraftigare buffarna går inte att missa. Så häftigt. :) För bara några dagar sedan undrade jag om inte sambon skulle få chansen att känna något snart, och nu hände det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ån har han också fått känns nu, vad härligt!

   Radera
 4. Jag kände aldrig något kittel utan det blev buffar direkt. Ofta precis i början så blev hela magen hård och sedan kändes det precis som en liten kick. Svårt att förklara men lite som ett finger som petade på magen fast inifrån. Nu känns det mer som sparkar, alltså det är tydligare på något sätt och ofta kommer det några stycken på raken.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag märker stor skillnad. Nu är det inte fladder alls utan som små tryck hela tiden =) Svårt att förklara men känner direkt att han är vaken och väldigt aktiv.

  SvaraRadera
 6. Jag började känna buffar direkt. :) Var i vecka 16 (15+1), är nu i vecka 19. Har känt varje dag sen första gången. Så mysigt! För varje dag blir dem starkare och starkare. Var på rul idag och fick se en liten rackarunge som vägrade visa sitt kön, så det får bli hemligt ett tag till. Har du känt fler buffar? :)

  SvaraRadera