fredag 14 december 2012

Hit me hard

Bebis kittlar mig i magen varje dag. Precis som att man försiktigt smeker huden på t.ex armen känns det, fast på insidan av magen. Jättemysigt!
Men det känns fortfarande lika "lite" som innan, fast oftare. Morgon, luch och kväll brukar bebis vara vaken och påminna mig om honom lite extra:)

När blir det mer tydliga buffar och sparkar tross? Och när börjar man känna det från utsidan? Papi längtar! Hur var det för er?

4 kommentarer:

 1. Har känt små fladder från vecka 17 (går in i vecka 20 nu på söndag) och precis som du känner jag av lillen i stort sett varje dag, men ännu inga riktiga sparkar. Längtar tills även den blivande pappan kan känna =)

  Om du går in på länken nedan så ska du få se en jättehäftig video när bebisen VERKLIGEN sparkar så det syns =) Lade upp den i min blogg för några dagar sedan.

  http://tussilulls.blogg.se/2012/december/behold-the-future.html

  SvaraRadera
 2. Jag går in i vecka 18 idag och har känt tydliga puffar/sparkar varje dag i en vecka nu. Dock känns det inte lika tydligt utanpå magen.

  Så mysigt att få känna bebis. :)

  SvaraRadera
 3. Jag känner inte jättehårda sparkar men ändå sparkar. Är i v 27 i morgon. Har känt och sett sparkarna utanpå magen sen drygt en v tillbaka.

  Lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Hur märkte du att du var gravid? När plussade du? Har du skrivit något om det? :)

  SvaraRadera