torsdag 6 december 2012

V 20

Idag går vi in i vecka 20. Eller ja, eftersom vi blev framflyttade ett par dagar så går vi in i v 20 i helgen. Men för enkelhetens skull räknar jag från samma dag som vanligt.
Nu har vi nästan nästan gått igenom halva graviditeten. På ett vis känns det som att jag har varit gravid i evigheter, på ett annat vis som att jag precis förstått det.

Föregående vecka: Jag känner pirr i magen varje dag. Jag skulle inte vilja kalla det för sprattel eller sparkar än, utan som sagt mer som pirr. Detta har varit en väldig stressig vecka i både skola och jobb och jag tror att hormonerna fått mig att överreagera argt och ledset. Vill ha gladhormoner istället!

Nu är bebis ungefär 15cm lång. Sinnena börjar utvecklas nu, det är därför jag är extra glad för min bola. Hoppas att bebis hör det fina plingande ljudet. Patrick läser för mig och bebis om kvällarna så at bebis känner igen pappas röst också. Min röst är han nog lite trött på: håller lektioner, håller ordning på elever, snicksnackar på rast och lunch, sjunger i bilen. Pratar nog i sömnen med:)

V 19 (igår)

V 20 (idag). Stoor skillnad va;)

2 kommentarer: