måndag 10 december 2012

Halka och grodlår

Jag märker att jag är mer försiktig av mig nu när jag är gravid. Speciellt när jag kör bil, men även nu när det är halt och jag är ute och går. Även om jag bara går från bilen så är jag lite rädd för att halka och ramla på magen. Till och med inne i klassrummet när eleverna springer omkring kan jag komma på mig själv att gå och skydda magen från stötar. Det är nog lite omedvetet.

Även kommit på en annan sak jag gör utan att tänka på det. När jag ska böja mig ner för att typ ta upp något från golvet så särar jag på benen och böjer dem. Som en groda. Magen är inte ens ivägen men ändå så lutar jag mig inte framåt längre. Men kanske lika bra att vanan sätter sig redan nu, när man blir framtung vill man ju inte tippa liksom;)

3 kommentarer:

 1. Haha samma här! Har blivit liv rädd att jag ska få en istapp i huvet när jag tex går på stan på trottoaren nedanför hus, kollar upp hela tiden! ;p Sånt jag aldrig tidigare ens har haft tanken på!
  Tycker man kommer på sig själv lite hela tiden att man är mer försiktig och lite rädd för saker man inte brytt sig om tidigare!
  Tror de är ganska vanligt bland oss mammor, hihi ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är mycket försiktigare i allmänhet men det känns alltid bra att få höra att bebisen är väl skyddad där inne :)

  SvaraRadera
 3. Då vi körde hem från BB med baby så var alla fartdårar då de körde över 30! Med andra så var man lite försiktigare än vanligt. Skall bli intressant hur vi kommer att reagera då vi åker hem med den jag bär på nu. :)

  SvaraRadera