onsdag 16 oktober 2013

Jabadabado!

Jag tycker det är väldigt kul med inredning, och redan när jag var gravid i v 12 började jag inreda barnrummet. Fina roliga barnsaker kan man hitta överallt, men jag har 2 märken jag fallit för lite extra. Dels Kid´s Concepts Pumpkin kollektion och dels Jabadabado. De har mycket roliga färgglada fina leksaker som även fungerar som inredningsdetaljer.

Detta är mina nuvarande favoriter från Jabadabado som kanske bara måste få flytta in i julklapp! De finns bl.a att beställa fraktfritt från Blå Elefant.

Ska visa lite bilder på Emilios rum en dag med, så kan jag ju få lite övning med systemkameran med. Kanske lättare med fasta objekt än en livlig bebis;)

1 kommentar:

  1. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!
    https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


    / WWW.FASHIONJOINT.SE

    SvaraRadera