måndag 22 april 2013

'Cause I'm driving one of your cars

Vi har bestämt oss för att ha vårt babyskydd (bilbarnstol) i baksätet, eftersom vi har airbag i framsätet på vår bil. Jag har läst och hört att det är säkrast att ha babyskyddet i mittsätet där bak, då är bebisen bäst skyddad från krockar från olika håll.

Men man vill ju gärna ha uppsikt över bebisen om man kör själv i bilen, visst? Jo, men då köper man en spegel vettni:) Jag satte fast vår idag och tror att det kommer fungera jättebra. En sak som en av er snälla läsare berättade var att man alltid ska ha handtaget till babyskyddet uppfällt i bilen, det ska alltså inte vara nedfällt framåt eller så.

Det enda som saknas nu, förutom bebisen såklart, är nog någon liten figur att hänga i handtaget på babyskyddet.

Idag tänker jag förresten utnyttja graviditeten lite. Jag har en plan som jag hoppas fungerar. Vi besiktigade vår bil för ett par veckor sedan och den gick såklart inte igenom utan har varit iväg på lagning. Idag var jag och ombesiktigade den, och såg till att ha tajt tröja (så att magen verkligen syns alltså). Lyckades även få in väntan på bebisen i bilsamtalet. I eftermiddag ska vi nämligen besiktiga vår andra bil, som säkerligen inte heller kommer gå igenom. Men då tänker jag att kommer den där stackars gravida tjejen med en till bil så vill de ju inte att vi ska lägga ner en massa pengar på bilar, inte nu när vi väntar på bebis. Så de kommer bara säga det absolut nödvändigaste till mig i eftermiddag, och strunta i småsaker. Tror ni inte det kan fungera?;)

2 kommentarer:

  1. Haha jo höggravida går lätt igenom besiktningen!
    Hade även med mig sonen sist som jag konka runt på magen så de var väldigt snälla mot mig! :-)

    SvaraRadera
  2. Funkar även kalas att ha med en.rottweiler i bagaget ;)

    SvaraRadera