torsdag 18 april 2013

Milkshake mama

Att hitta mammakläder kan vara lite klurigt, men jag har faktiskt inte haft så stora roblem med det. Stretchkläder har fungerat bra. Jag hade däremot känt att det kommer bli jättesvårt att hitta bra amningsplagg. De renodlade amningströjor jag sett har typ sett likadana ut: bredrandiga och inte alls min stil. Jag har köpt 2 amningslinnen från HM som funkar att ha under andra tröjor.

Har kollat lite webbutiker men där har det varit rätt dyrt med snygga amningslinnen. Har tänkt att man kan ju ha vanliga tröjor som är uringade eller går omlott över brösten. Så idag när jag var och shoppade hade lite "boob mission". Hade inte stora förhoppningar på att hitta några tröjor alls som skulle kunna passa för amning, men oj vad fel jag hade! Det här är vårt år amningstjejer:) Jag har ju inte riktigt hängt med i modesvängarna de senaste månaderna, men det är ju rikigt poppis med skjortor av olika slag. Så jag ska nog bli en skjort-tjej i år, det har jag aldrig varit innan. Men det är ju jättesmidigt att bara knäppa upp några knappar och bjuda på milkshake till lillen.

HM hade även några klänningar med dragkedja vid brösten, ett litet tips:)

Jag provade en massa plagg. Det är ju svårt att veta precis vilken storlek man kommer ha efter förlossningen så jag köpte 3 toppar som passade över brösten och som kommer dölja slappismagen sen:)

Massa HM plagg. Hade gärna köpt dem alla...:)

Men det blev en svart spets topp med knappar. Lite kort nu över magen hihi:)
Och en leopardskjorta. Magen gör den inte riktigt rättvisa nu;)


Och en rosa från Cubus

2 kommentarer:

 1. Jag har för det mesta amningsbh, amningslinne eller vanligt linne med smala axelband och en tshirt eller top över. Det är rätt praktiskt att bara dra upp det ena plagget för då döljer det lite när det ligger på brösten. Men jag har också köpt några såna ärmlösa skjortor som jag såg att du provat.

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kanske inte är så omständigt som jag tror. De flesta linnen kan man ju dra ner över behån, så supertajta brukar de ju inte vara:)

   Radera