tisdag 23 april 2013

Tell me baby, what's your story

Idag har jag träffat en kompis och hennes goa 1.5 årige son. Emilio fick en jättefin present av dem! Det blev såklart lite barnprat och jag passade på att fråga om hennes förlossning, trots att jag redan hört den innan. Jag gillar att läsa och höra om andras förlossningar. Kanske ska ta och googla lite berättelser sen..Risken är kanske att man bara kommer över skräckexempel:/ Jag uppskattar de som bloggar och lägger ut förlossningsberättelserna.

Jag tänkte att jag skulle ha med mig block och penna på förlossningen och skriva ner (själv eller be Patrick) vad som händer och när. Har förstått att förlossningen ibland kan jämföras med en fylla där man inte riktigt kommer ihåg alla detaljer eller har koll på tiden. För min egen skull vill jag nog i efterhand veta vad jag var med om, haha:) Jag vet att man får journalen från förlossningen men att det kan ta några veckor, så det kan nog vara skönt att skriva själv också!
Sicka söta virkade Converse!
Jag undrar om vi kommer använda de någon gång eller om de bara blir prydnad?:)

4 kommentarer:

 1. Vi skrev ner lite detaljer under förlossningen. Mest i början för sen hade man lite annat att tänka på. Men vi fick också en journal övrig förlossningen där det stog lite mer i läkartermer.

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Vi fick vår journal redan samma natt :) vår dotter föddes kl 21.20 och redan vid 01.00 hade vi den i handen. Men är ju olika från olika ställen. Vi hann inte skriva eller ngt då allt fick ganska fort. Kom in vid 16.40 och som sagt 21.20 va hon ute. Men är super nöjd med min förlossning och vill gärna uppleva den igen. Ta tillvara på sista tiden som gravid oxå! Man saknar den där magen sen och sparkarna. Vår dotter är bara 10 dagar gammal och jag längtar redan efter nästa graviditet ;)

  SvaraRadera
 3. Journalen får man direkt när allt är klart och innan man får åka upp till BB.

  SvaraRadera
 4. I karlskrona får man journalen direkt efter förlossningen!

  SvaraRadera