måndag 22 april 2013

Nicknames

Här hemma kallar vi inte varandra för Sandra och Patrick. Patrick heter hjärtat eller älskling och jag heter oftast skatt. Skulle Patrick säga Sandra till mig skulle jag bli lite orolig att jag gjort något dumt;)

När vi pratar med eller om personen i magen så säger vi bebis. Ibland Emilio. Men jag undrar vad vi kommer att kalla honom för när han kommer ut? Vi kan ju inte alltid säga bebis till honom, för smeknamn kan vara svårt att bli av med. Egentligen är det nog bäst att säga Emilio så han lär sig att han heter det men han kommer nog få måånga namn.. Vissa namn kommer kanske beroende på personligheten men jag kan redan nu föreställa mig att dessa namn kommer dyka upp då och då:
mammas hjärtegull, min lilla sötlök, din lilla busunge, lilla älsklingen.

Ja ni hör. Det kommer kanske inte bli en tuff liten kille, men det kommer bli en älskad en hihi;)

Vad kallar ni era bebisar innanför och utanför magen för?

5 kommentarer:

 1. Olivia kallade vi för lillkotten och kotten när hon låg i magen.. Nu kallas hon för loppan ^_^

  Wilma kallade vi för Grynet och bebisen när hon låg i magen.. Nu kallas hon för snuttan :P

  SvaraRadera
 2. Ja många smeknamn blir det. Ibland ett nytt för varje dag. Jag säger nog bara Alexander när jag verkligen vill ha hans uppmärksamhet tex när han är ledsen. Annars brukar det bli Skruttesnuttplutt :)

  lindatunstrom.blogg.se

  SvaraRadera
 3. jag kallar min bebis i magen för plutt/pluttis vet inte varför men det låter gulligt :D

  SvaraRadera
 4. I magen kallade vi honom för Trollet. Nu blir det allt möjligt... Snuffis eller Snuffen för han gillar att ligga nära och nosa på oss, älskling, bebis och ibland William (som han faktiskt heter) haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man får nog tänka på att kalla dem deras riktiga namn ibland i alla fall, annars blir de nog väldigt förvirrade haha:)

   Radera