fredag 26 april 2013

Money for nothing

Jag trodde att jag skulle vara jätte rastlös nu under mammaledigheten, i väntan på bebis. Men det känns så lugnt och bra faktiskt. Dagarna går ju, det är faktiskt lite som semester. Från att bruka planera in saker varje ledig timme har jag blivit rätt duktig på att göra ingenting. Har ju varit ledig i 2 veckor nu och dagarna har sett ut lite såhär: stigit upp halv 9-9, ätit frukost framför något program på datorn, gått en promenad, dagens aktivitet (typ åka och handla, städa, måla naglarna, träffa en vän), sitta vid datorn, fixat middag och sen har papi kommit hem. Gått osminkad hemma några dagar och varit och socialiserat andra dagar.

Det är skönt att vara hemma utan prestationsångest. Annars när man är hemma och är ledig känns det som att man förväntas göra massa saker. Typ under semestern, då vill jag gärna hinna med så mycket som möjligt för att veta att jag njutit. Nu är jag bara hemma, ska egentligen vila upp mig. Men detta är nog mitt sätt att vila upp mig. Inte ligga ner och vila bokstavligt talat utan att kunna ta dagen som den kommer utan att få ångest. Min kalender brukar vara fullklottrad med saker att göra, nu står det bara några saker per vecka. Och det känns helt ok!

Vi får väl se om jag säger samma sak när jag gått över tiden;)

Måla naglarna i solskenet-perfekt slappasyssla!

1 kommentar:

  1. Jag hann bara vara ledig en halv dag när jag gick på mammaledighet eftersom Snuffisen bestämde sig för att komma 3 veckor tidigare. haha.

    SvaraRadera