söndag 28 april 2013

V 40

Det är den här veckan många gravida tror är den sista graviditetsveckan. Jag hoppas, men tror tyvärr ej. Det är vanligt att gå över tiden med upp till 2 veckor den första graviditeten. Men åh vad jag längtar efter att få träffa min bebis nu!!!

Skillnaden denna veckan från tidigare veckor är nätterna. Nu måste jag upp och kissa varje natt. Och jag sover inte lika bra längre. Jag vet faktiskt inte varför, för jag sover och har inga konstiga drömmar eller nåt men jag är ändå inte riktigt utvilad när jag vaknar.

Sen är det ju det här med svullnaden, jag är rätt svullen nu. Tror jag i alla fall! Det kanske bara är att jag är trött på att bara tjock nu och känner mig svullen för det. Men nu är det ju alltså inte långt kvar:)3 kommentarer:

  1. Åh så spännande! Vi hoppas att de tittar ut snart! Ja, den där svullnadskänslan känner jag igen. Och jag tror det är mycket svullnad nu de sista veckorna, iaf vad jag märkt med min egen kropp. Kan som sagt växla en eller ett par kilo från en dag till en annan, beroende på hur jag rört mig, vad jag druckit och hur mkt jag kissat.

    SvaraRadera
  2. Herregud vad spännande det är nu när den lille snart ska komma ut! Jag följer din blogg varje dag via bloglovin men jag är dålig på att kommentera (funkar inte via bloglovin-appen på blogspot!) Njut av dom sista dagarna nu! Jag saknar min gravidmage och att känna livet inom mig. Men det är ju hur mysigt som helst att ha honom utanför också. Om du gillar sovmorgonar, passa på att sova lite extra nu isf. Jag insåg först när Lucas kom ut att det blir inga mer slappdagar där jag kan sova typ till 12, det saknar jag. Och jag saknar att kunna blogga på datorn utan att Lucas blir kinkig för att jag knappar på datorn på kvällarna. Fattar inte varför han blir så kinkig över knapptryckningarna på datorn!?!

    SvaraRadera