torsdag 7 februari 2013

100.000 rikare!!

Oj oj oj! Jag är 100.000 rikare!

Ne, nu lurar jag er kanske. Inte 100.000 kronor rikare. Men 100.000 besökare rikare på bloggen. Haha:) Sedan jag startade denna bloggen i början av graviditeten har jag haft 100.000 sidvisningar. I början tyckte jag det var otroligt att jag hade över 100 sidvisningar per dag men nu är det runt 1000 per dag. Jag vet att det kan vara samma människor som är inne flera gånger om dagen, och jag vet inte alls hur många läsare andra har, men det spelar liksom ingen roll. Jag vet att vissa av er har läst ändå från start. Jag tycker det är jättehäftigt!

Jag skriver bloggen för att kunna gå tillbaka och se hur jag mådde och hur jag såg ut på ett smidigt sätt. Jag är även glad att ni delar med er av era tips och erfarenheter. Det kommer även bli kul att kunna visa bebis denna när han blivit lite äldre. Efter han är född är det dock slut på bloggandet.

Tack Du som följer mig<3

5 kommentarer:

 1. Nej, ska du sluta blogga efter förlossningen? :(

  SvaraRadera
 2. Sluta INTE blogga! Jag har inte följt dig ända från starten men nästan. Är inne flera gånger om dagen och läser din blogg och tycker du är jätteduktig på att skriva så sluta inte blogga efter lillen har tittat ut :(

  SvaraRadera
 3. Tycker INTE du ska sluta blogga efter förlossningen! Jag gillar verkligen att läsa om din vardag och dina tankar eftersom du skriver på ett bra och roligt sätt! Du gör som du vill, men jag hoppas verkligen inte att du slutar att skriva :)

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än att hålla med ovanstående! Keep it up! :D

  SvaraRadera
 5. Instämmer med alla ovan =)

  SvaraRadera