måndag 25 februari 2013

Prepare yourself for this

En bekant till mig har beräknad födsel 18 maj, alltså ett par veckor efter mig. Eller hon HAR inte BF datum då, hon HADE. I fredags kom nämligen hennes bebis ut, ca 3 månader för tidigt! Sånt tänker man inte på alltså. Jag käner mig glad över att jag fixat inför överlämningen på jobbet så gott jag kan, om man skulle råka ut för något liknande.

På tal om förberedelser. Det känns som att det jag går och förbereder mig för är förlossningen. Precis som att förlossningen är själva huvudmålet. Men det är ju först då mammalivet börjar. Det man borde förbereda sig på är väl snarare livet efter förlossningen? Amning, sömn osv. Jag tänkte att jag skulle försöka börja förbereda mig mer på det nu, efter ett par intensiva förlossningsförberedarveckor! :)

2 kommentarer:

 1. Oj! Hoppas allt gick bra med henne och bebisen!

  Jag är nog mer och mer förberedd på att bebben kan ploppa ut tidigare än vad man tror. Fick ett rejält skrämselskott redan i vecka 23/24 med onda täta sammandragningar.

  Nu är man dock i vecka 30 så lite har man kunnat andas ut... fast snart ska jag nog börja packa BB-väskan för man vet ju som sagt aldrig..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bebisen vägde bara 1150g men kunde andas själv, så i det stora hela mådde de rätt bra. Man kanske skulle ta och packa den där BB väskan ändå, bara för säkerhetsskull! Kram

   Radera