söndag 10 februari 2013

På det tredje smäller det!

Tredje trimestern. Det som smäller kanske är vattnet när det går, vad jag hört. För man hör ju en väldans massa fölossningshistorier, både bra och dåliga. Jag är inte så orolig. Bebisen måste ju liksom ut, och alla klarar ju av förlossningen. Kroppen vet vad den gör. Men självklart är jag orolig för att det ska göra olidligt ont eller att jag spricker.

Mina förhoppningar på den sista trimestern är väl att jag fortfarande kommer må bra. Men när jag får en gigantisk belly kan jag tänka mig att det kommer bli tungt! Jag läser att man kan få restless leggs, bli supersvullen i benen. Ett tips är att använda stödstrumpor. Men jag tror faktiskt jag hoppar det, både åkommorna och strumporna haha (för man fåt väl välja?).

Jag räknar med att gå upp runt 20 kg när resan är över, eller när den börjar kanske jag borde skriva. Jag hoppas inte att naveln pluppar, det ser så läbbigt ut hihi!

Jag räknar med att gå över tiden. Jag hoppas att jag kan fortsätta njuta av att vara gravid, och inte tröttnar alltför snart:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar