fredag 15 februari 2013

I want it all, and i want it now

Ni vet att ibland får man för sig något, får någon idé som verkar bra. När jag får sådana idéer vill jag genomföra dom med detsamma! Det kan handla om att ändra inredning, påbörja ett projekt eller ändra något på utseendet. Det är nog därför undviker att prata renoveringsprojekt med mig, hmm ...

Ibland kan ja vara tvungen att vänta. Vill t.ex renovera om badrummet men kanske ska prioritera sparpengarna till annat... Bestämde ju även för ett tag sedan att vi ska ha en expedit hylla i barnrummet men får snällt vänta med Ikea tills på torsdag:)

Igår var jag så trött på min hårfärg. Den är varken brun eller blond utan ser mest solblekt och urtvättad ut. Idag vill jag vara ha ljus och sommar så fick ta tag i det då fort jag kom hem från gymmet. Har ljusa slingor i håret, målat naglarna vita och ska strax ta på brun utan sol.

3 kommentarer:

 1. Såg dig i tidningen "Vi föräldrar - Gravid" =) Kände igen historien om när du berättade om graviditeten och lade en bulle i ugnen. Hihi. Jätteroligt att läsa igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att du skrev! Jag visste varken om eller när det skulle vara med i tidningen:) Fast det var ju längesedan jag skrev det nu, var bara i v 20 då:)

   Radera
  2. Ja, jag tyckte väl jag kände igen dig och sen minns jag att du skrev något om det i bloggen =) Men tänk vad tiden går fort nu!

   Radera