torsdag 7 februari 2013

Nothing comares to youNär jag blev gravid längtade jag efter en stor vacker mage. Det gör jag fortfarande, hihi:) Jag trodde att magen skulle komma jättesnabbt, men hade ingen aning. Jag minns att jag satt och planerade in att jag ville ta gravidbilder i november, då jag var i fjärde månaden. Men då hade jag ju ingen mage alls!

Nu har jag ändrat mina planer en del. I mars någongång hoppas jag att snön smält så att vi kan försöka ta lite fina bilder vid vattnet. Det blir papi som kommer att få stå ut med mitt tjat om att försöka få en fin bild, jag kan tänka mig att han längtar, haha;)

Jag skulle ta en när-vecka-28 bild ikväll och gjorde de svartvita i datorn. Just nu känner jag att jag aldrig vill bli av med min mage, den gör mig lycklig<3

2 kommentarer:

  1. Din mage ser jättefin ut! Jag plussade för några dagar sen och går idag in i v6. Vill att det ska vara v12 nu så man slipper oroa sig. Oroade du dig mycket de första veckorna? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så mysigt! Jag var faktiskt inte så orolig. Jag ville bara att tiden skulle gå så att det skulle synas och jag skulle få berätta det:) Lycka till!

      Radera