måndag 22 juli 2013

Alla kvällens händelser

Oj, vad hände med kvällens inlägg? Vad hände med min egentid? Jag skulle ju bara gå upp vid 8 tiden och lägga lillen men....

Jag somnade. 

Vaknade nu, 2,5 timme senare bara för att göra mig iordning för sängen igen. Nåja, ett par timmars extra sömn var nog vad jag behövde:) Men imorn ska jag skriva om vår nya kvällsrutin. Och om min bola. Och köra ett kvällspass. Tur att det finns en morgondag!

Det finns dock en liiiten risk att jag svettats bort tills imorgonbitti. När kommer jag kunna sluta sova med antingen ett varmt linne eller en obekväm behå? Tuttarna läcker ju som såll på natten ( och alla vet väl hur mycket såll läcker..)

4 kommentarer:

 1. Jag har en son på 6v (vårt tredje barn) och den här gången har jag bestämt mig för att inte sova med några obekväma bhs som skaver hur bekvämt det än är. Jag läcker mycket (särskilt eftersom sonen sover ca 6h på natten och tuttsen pumpas upp rejäl. Men jag har bestämt att den här gången tvättar jag hellre lakanen väldigt ofta. Faktum är att trots att jag läcker så är det inte så farligt. Jag har mycket handdukar och lägger hellre dem i sängen än har bh!! Testa du också, otroligt mycket skönare!!!

  Och apropå ditt förra inlägg så skulle jag råda dig att aldrig väcka din son (om du inte absolut behöver för att hinna till något. Sömn föder sömn och framförallt är sömnen avgörande för barns utveckling! De mår bäst av att sova precis som de själva vill!

  Mvh Elin med barn född 06,09 och 13.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du tack för ditt svar. Jag ska banne mig köra näck inatt haha och ha handduk under istället. Kan ju bara lägga över den över det bröstet som inte ammas, för det är ju bara under själva amningen som det läcker.

   Ja Emilio sov ju faktiskt jättebra inatt fastän han sov mycket igår på dagen:)
   Lycka till med din lilla bebis!

   Radera
 2. Ett tips mot läckande bröst på nätterna är små handdukar, såna man torkar händerna med. Vi köpte ett gäng på jysk för typ 10:- /sty.

  Jag sov alltid utan bh men med en sån handduk över brösten. Denna handduk använde jag sen när jag skulle amma på natten som "läckagestop" för tutten som
  det inte ammades på. Det beror ju så klart på hur mycket man läcker med det kan vara värt att testa iaf. Fungerade perfekt för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en jättebra idé, jag ska testa redan inatt. Hade ju varit så sköönt att slippa behå för en gångs skull!:)

   Radera