måndag 15 juli 2013

Kvällspass

Jo det blev ett kvällspass efter Emilio somnat. Det var ganska skönt faktiskt för då behövde jag inte känna någon stress över att hinna hem innan han ska äta igen:)

Idag tränade jag benen. Hörde med Patrick innan vilka övningar han tyckte jag skulle göra. Han sa bara 2-3 st och jag brukar ju träna 5-6 men han sa att gör jag de tillräckligt tungt kommer jag inte orka mer. Och han hade rätt!

Detta tränade jag:
Knäböj i smithmaskin. Fick testa mig fram med vikterna så det blev 5 set (stången väger 20kg och är inräknad) jag började på 40 kg men slutade på 50 kg. Gjorde 8-10 repetitioner. Jag orkade dock inte gå ner till 90 grader i knäna så Patrick sa att det är bättre att jag tar lättare vikter och går ner ordentligt nästa gång. 
Utfall i smithmaskin. 4 set, 35 kg, 16 repetitioner (8 per ben). Fy fy fy vad det klämde och nästan krampade i skinkorna!

Jag var rätt slut efter detta och bara skakade i baksidan av låren och rumpan. Men ville träna ovansidan lår också.

Benpress i maskin. 3 set, 35 kg, 6-8 repetitioner. 
Jag var helt själv på gymmet och tur var väl det, annars hade jag inte vågat ta i så mycket. Jag skämdes typ gör mig själv för jag gjorde massa läten hela tiden haha!

Innan jag gick hem stod jag även i plankan 3x1 minut. Sträckte ut benen ordentligt men ska vara glad om jag kan gå imorgon. Kom knappt upp för trapporna nu!:)

Nu när jag kom hem åt jag kött och keso och några körsbär:) annars idag har jag ätit proteinpannkaka, kvarg och bär, paprika och köttfärs, kött med sallad och potatisgratäng (minus i kanten). 

Patrick har skrivit ner själva träningsupplägget och jag lägger ut det imorgon:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar