tisdag 2 juli 2013

Sprattelgubbe

Imorse vaknade bebis kl 5 och åt. Jag var helt beredd på att stiga upp efter det och roa honom, men han var nöjd med att ligga i babynestet medan mamma och pappa myste med honom. Han var så go och bara låg och stirrade och log. Man blir varm ända in i själen. Efter lite tröttgnäll somnade han om på mammas bröst och vi sov ända till kl 9, Gud så skönt!! Fastän det kanske bara var en vecka sedan så känns det som en evighet sen vi sov så länge.

Vi lunchade på stan tillsammans med mammas gamla högskolekompisar. En av dem har ett barn som bara är 4 dagar äldre än Emilio, jättekul! Vi låg inne på BB samtidigt:) bebis var duktig och låg o vagnen när mamma åt, och sen fick han själv äta lite. När vi skulle gå vidare hade han dock tröttnat på vagnen så då fick det bli bärselen istället. Där sov han gott! Jag hittade 2 kanongulliga plagg från name it till honom!

Förresten, igårkväll när pappsen kom upp och skulle lägga sig, när mamma och bebis redan sov, fick han se en kul syn. Bebis låg och sprattlade med armarna varvat med att sutta ljudligt på händerna, sparkade våldsamt med benen i sömnen. Mamma snarkade ovetandes bredvid. Undrar vad han drömde om?
Sprattelmannen. Det är svårt att ta bilder ibland:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar