måndag 22 juli 2013

Värmen

Det har varit så varmt de senaste dagarna. Nu på eftermiddagen har det blivit lite molnigt men innan var det skållhett. Vi var ute i förmiddags, Emilio sov i vagnen och jag solade. Han har haft bara blöjan på sig nästan hela dagen, och eftersom jag haft bikini har vi klibbats ihop med varann. Jag tror han tycker det är jobbigt för han har varit lite extra kinkig igår och idag. När han är glad är han jätteglad och när han är arg är han jättearg! Jag har även fått mata honom ett par extra gånger.

Inatt hade han svårt att somna om efter måltiderna. Han ville inte ligga i babynestet utan typ i min armhåla med bröstet mot näsan. Snacka om varmt!! Han sparkade och krängde i sömnen så jag har varit jättetrött idag. Hoppas på en bättre natt inatt.

Han sov förresten gott i sitt babynest på dagen idag med. Men jag tycker det är svårt att veta hur länge han bör sova. Jag vill ju inte väcka honom men annars kanske han inte sover bra inatt. Får testa oss fram helt enkelt!

2 kommentarer:

  1. Dagssömnen påverkar inte nattsömnen det minsta när de är så små! Låt honom sova så mycket han vill och behöver, bebisar sover ju mellan 16-20 timmar per dygn. Värmen gör dom små liven ännu tröttare med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad bra, då kan man låta honom få sova med gott samvete. Och han sov ju faktiskt jättebra inatt fastän han sov mycket igår på dagen:)

      Radera