söndag 14 juli 2013

Dagens träning

Igår hade jag och Patrick träningssnack. Patrick tränar väldigt mycket och har gjort många år och är riktigt duktig! Så min egna lille PT hjälpte mig med träningsupplägg för den närmsta tiden. Kort och gott gäller det tung styrketräning 3 dagar/v och kondition 1 dag ( barnvagnspromenader ej inräknat). Jag tänkte be honom skriva ut allt här på bloggen om ni vill ta del av det:)

Idag gick jag 5 km med barnvagnen sen var jag på gymmet. Tränade bröst och rygg. I alla övningar värmde jag först upp med lätta vikter sen tränade jag 3 set med så tunga vikter så jag precis orkade göra 6-8 repetitioner. Så tungt har det aldrig känts innan och det var jätteskoj! Kände mig som nån i biggest loser och fick grimatisera mig igenom alla övningar haha!

Detta tränade jag ( obs:vissa namn kan vara påhittade):
Rak Bänkpress 40 kg
Sned bänkpress 10 kgs hantlar
Bröstpress i maskin 20 kg
Bröstpress ståendes med 10 kg på remmarna (?)

Latsdrag 35 kg
Sittande smal rodd 45 kg
Stående bred rodd 25 kg

Jag var starkare i brösten innan jag blev gravid och det låter ju inte som så tunga vikter, men jag hade inte kunnat ha tyngre. Om ett par månader kommer det här vara uppvärmningsvikter för mig, hoppas jag hihi!

Jag glömde ta en svettbild och hoppas att ni kan förlåta mig! Kika in imorn så får ni veta vad vågen står på efter en vecka utan något sött!

2 kommentarer:

  1. Så duktig du är, jag har inte allt fått tillbaka den motivationen jag trodde jag skulle få. Hoppas den kommer tillbaka efter semestertiderna :-) Ska bli kul att följa dig i din träning och förhoppningsvis känner man väl själv att det är dax ;-) // Madeleine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fast man ska inte ropa hej än, har ju bara varit "duktig" i en och en halv vecka haha:) Men hoppas att det håller i sig. Njut av sommaren och ledigheten, motivationen kommer så småningom! Kram

      Radera