onsdag 10 juli 2013

Dagens träning

Nu kom jag precis hem från gymmet. Hade egentligen tänkt träna igenom överkroppen men kände för att få upp pulsen och svettas lite. Så jag körde lite cirkelträning. Dessa övningar tog jag med:
15 st Upphopp
15 st Bröstpress med 7 kgs hantlar
12-15 st dips på bänk
16 st Utfall (8 på varje ben)
12-15 st axelpress med 4 kgs hantlar 
15 st armhävningar mot bänk

Körde övningarna med så kort paus som möjligt emellan, vilade ca 30 sekunder efteråt och började om igen. Gjorde det 5 rundor och det var riktigt jobbigt i slutet. Om man fortsätter med detta regelbundet så kommer man ju kunna ta lite tyngre vikter, lägga till fler övningar eller köra fler rundor. Men detta var en lagom start. Det tog ungefär 20 minuter och pulsen var hög hela tiden. Idag kändes det mycket roligare än att t.ex springa 20 minuter. 

Efter cirkelträningen stod jag på crosstrainern en kvart sen tränade jag några ryggövningar.

Vad är det man säger? Är man snygg efter passet har man inte tränat tillräckligt hårt;)

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att hitta en blogg där man kan läsa lite om både träning och nybliven förälder. Precis vad jag letat efter för att hitta lite motivation och inspiration när det blir dags för mig att ta tag i formen igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du tycker det, då fortsätter jag med träningsinläggen:) Min träningsintresserade sambo har också skrivit ett tidigare inlägg om kost och träning, du kan läsa det här: http://bebisdags.blogspot.se/2012/11/gastinlagg-nr-3-fran-papi.html

      Radera