söndag 21 juli 2013

Loppisfynd

Vilken härlig och otroligt varm sommardag det är idag! Jag, Patrick och min mamma var på loppis i Brunnsparken idag och oj vad mycket barnsaker det fanns. Kläder, leksaker och böcker till inget pris alls. Vi köpte 16 klädesplagg för 160 kr! De såg helt oanvända ut, inte klokt att man köper så mycket nytt när det finns så mycket begagnat. Jag vet att många handlar på tradera, kanske får bli min nästa grej:)

Emilio hängde i bärselen under tiden och var så varm, stackaren! Det är så svårt att klä dem svalt och ändå skydda mot solen. Efter loppisen åkte jag och Patrick och åt lunch, lillen låg snällt i vagnen och väntade:) efter ett litet stopp hos farmor kom vi hem och klädde av Emilio helt naken så han fick svalka sig lite. Det är så härligt att ta dagen lite som den kommer och att hela familjen är ledig:)
Nu behöver vi bara skaffa mer förvaringsutrymme;)

5 kommentarer:

 1. Vilken trevlig överraskning jag fick igår.
  Gick in på din blogg första gången sen i början av juni tror jag. Det var då jag gav upp hoppet om att du skulle ändra dej och blogga vidare iaf.
  Blev chockad över alla inlägg!
  Väldigt roligt, eftersom jag följt din blogg sen i början av min graviditet.
  Då mådde jag så vansinnigt, och blev nästan irriterad över hur mycket du tyckte om att var gravid.
  Sen hamnade jag där själv =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag kunde inte hålla mig ifrån det, men vad kul att du hittade tillbaka:) När är det du har BF?

   Radera
  2. Jag har BF 29 augusti. 38 dagar kvar, men vem räknar ;)

   Radera
 2. Jag köper typ ALLT begagnat eller på REA :) Så lätt värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kan ju egentligen köpa en hel uppsättning kläder i en storlek för bara några hundralappar. Funderar på att leta upp lite vinterkläder på tradera..:)

   Radera